Якщо хочете очистити свій організм від шлаків та токсинів, тоді експерти рекомендують додати до раціону звичайний кріп. Що у ньому особливого?
Ця зелень містить вітаміни А, С, В, ЇЇ, а також різні мікроелементи та антиоксиданти, що сприятливо діють на роботу всього організму.
Кріп можна додавати в салати, супи, маринади, тому що він не тільки надає їжі пряний смак, але й сприяє виведенню токсинів, надлишку солей та зайвої рідини з організму.
Дієтолог зазначив, що вживання зелені позитивно позначається на серцево-судинній та нервовій системах, травленні, а також процесі кровотворення.
Кріп має протизапальні властивості, а отже є прекрасним засобом для профілактики ревматоїдного артриту та подагри.
Більш того, продукт зміцнює імунітет, сприяючи запобіганню низки мікробних захворювань, особливо у зовнішніх порізах та ранах.