Обложко повідомив, що потрібно вибирати жирну їжу. Вона може сповільнювати засвоєння алкоголю, проте в більшості випадків люди вибирають продукти, що провокують проблеми зі шлунком.
Рекомендується віддавати перевагу авокадо, червоній рибі, оселедцю, заявив дієтолог. Також відмінним продуктом є квашена капуста. У страву можна додати журавлину, буде набагато корисніше для печінки.
Якщо перед тим, як сісти за святковий стіл, з’їсти холодну квашену капусту, можна мало вжити калорійних продуктів. Лікар зазначив, дана страва використовується в якості профілактики похмілля.
Для зменшення впливу алкоголю на організм можна з’їсти холодець. У ньому не дуже багато калорій, проте страва здатна наситити і «желювати» вміст шлунка. Крім того рекомендується пити воду. Кожну чарку спиртних напоїв необхідно запивати склянкою води з лимоном.