U-News » Суспільство » Прогноз на 2024 рік: Україну очікує перспективний рік, після випробувань настали кращі часи
Всі новини

Прогноз на 2024 рік: Україну очікує перспективний рік, після випробувань настали кращі часи

 

Два попередні прогнози справдились

З астрологом Людмилою Халанською KP.UA зустрічалась двічі. І двічі її прогнози були невтішними, втім – правдивими. Напередодні 2022 року Людмила Халанська попереджала, що українців в найближчому майбутньому чекають великі біди та збитки, обмеження та труднощі, які тоді нам готувалась щедро відсипати «зла» планета Сатурн. Хто ж міг повірити, що вже через два місяці розпочнеться велика війна…

Наступного разу астролог дозволила нам трішки заглянути в майбутнє влітку того ж 2022 року. І знову – без хороших новин. Як підкреслила тоді Людмила Халанська, найближчі два роки для українців будуть найважчими. Проте вже в 2024-му темна смуга нарешті почне світлішати.

І ось – 2024 рік на носі, а отже – позитивні зміни теж. Астролог Людмила Халанська розповіла, які подарунки від зірок вже невдовзі ми отримаємо під ялиночку.

Хороші новини чекають вже в лютому

В 2024 році, за словами астролога, з’являться позитивні тенденції, натяку на які зовсім не було в 2023-му. Подібним до наступного року в цьому плані також буде 2028 рік.

- Порівняно із 2023 роком наступний рік буде для нас вдалим і однозначно суттєво кращим за два попередні, - відзначає Людмила Халанська. – Перші позитивні показники очікують нас наприкінці зими, в лютому – на нас чекають добрі новини, які подарують надію і стануть початком позитивних зрушень. Це буде перша ластівка, яка принесе країні довгоочікуване полегшення.

Перші два весняні місяці, за словами астролога, будуть менш приємними для народу, але саме в цей період побачимо «світло в кінці тунелю» - тоді прийде усвідомлення, що чорна смуга скоро закінчиться. А останній місяць весни, травень, стане найуспішнішим для України періодом в наступному році.

- Наприкінці квітня і в травні (особливо у травні!) в гороскопі України з'являється одразу декілька сильних гармонійних показників, які стосуються суттєвих змін у політиці, у владі та системі управління, - тішить прогнозом Людмила Халанська. -
Вони вказують на наші успішні та результативні дії у вірному напрямку.

Літо пройде по-різному – цей період буде сприятливим не для всього.

Час змін та переосмислення цінностей

За словами астролога, попри декілька неприємних моментів, які доведеться пережити влітку, особливо – в серпні, тенденція до продовження позитивних змін у політиці збережеться.

- Ці моменти будуть не такими страшними, як в 2022-2023 роках, - заспокоює астролог. - Визначити деталі тут важко, адже ці події будуть викликані Ураном - а він завжди непередбачуваний. Неприємні сюрпризи Уран продовжить підкидати і восени. Але більшість показників осені буде цілком позитивною. Тому ми знову зможемо активно діяти і досягати цілей.

Втім, те, що буде краще, ніж в останні два роки, не означає, що буде легко. Протягом 2024 року, за словами астролога, активно впливати на події продовжить з'єднання транзитного Плутону із Сатурном. Це з’єднання відповідає за зміни законів державного управління, системи контролю в державі та правил і регламентів у різних сферах, які контролює уряд.

- Зміни ці будуть доволі болісними, бо Плутон інакше не діє, - відзначає астролог. - Вони стосуватимуться також нашої держави - її кордонів, територій, адміністративних одиниць, влади на місцях. Це глобальні перетворення держави, спричинені зовнішніми факторами (Плутон).

Цей аспект розпочав діяти в 2023 році. На зміни в політиці також вказує додатковий показник. Як пояснює Людмила Халанська, це аспект переосмислення, переоцінки спільної системи цінностей та формування принципово нових цілей і напрямків розвитку.

- Цей процес також буде тривати не один рік і в результаті повністю поміняє наш світогляд і розуміння того, чого нам прагнути, - розповідає астролог. - У 2024 році цей процес лише почнеться. І ще один показник гороскопу України – Уран, що буде йти 4-им домом карти Незалежності, до того ж підсилений Юпітером, підтверджує багато нового, навіть неочікуваного, що буде стосуватися наших внутрішніх справ. Ми багато чого будемо змінювати у своєму спільному домі – рідній Україні. Це так би мовити, глобальні, директивні тенденції 2024 року.

Можливі вибори та кінець гарячої фази війни

Наступного року, згідно з прогнозом астролога, докорінні зміни лише розпочинаються – цей процес займе ще багато років. Проте старт вже буде покладений.

- З особистого відчуття від прогнозу: гаряча фаза війни цілком може завершитися у 2024 році, найімовірніше – навесні, - ділиться Людмила Халанська. - Та чи це буде заморозка чи інший спосіб призупинення повномасштабної війни, важко сказати. Ворог ще нікуди не зникне, а наші внутрішні проблеми й поготів. І якщо ворог все ж відносно скоро перестане нас турбувати, то наші внутрішні проблеми нікуди не подінуться. Нам доведеться займатися їхнім вирішенням багато років. Побачимо згодом, як ми із цим впораємося. А на росії в 2025 році розпочнуться різкі драматичні події, що призведуть до зміни режиму та самої імперії.

Наступного року, незважаючи на війну, можливі вибори – згідно з астрологічними показниками, це цілком ймовірно. Найбільш вдалий період для їх проведення – це травень або осінь, ближче до листопада. Ці ж місяці якнайкраще підходять для будь-яких реформ, вдосконалення та змін у законодавстві. Як відзначає Людмила Халанська, 2024 рік – це саме той рік, коли все це варто робити. Новий 2025 рік, за словами астролога, ми вже зустрінемо у піднесеному настрої та з гарними новинами.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Проти тромбів і для серця: названий простий, але корисний квітковий чай
31 731
Названо чотири знаки зодіаку, які з віком стають ще красивішими: ось у чому їх секрет
28 580
Реальне «похмілля»: у Таїланді п’яному туристу зробили непристойне тату
24 983
Шукає жінку для стосунків без зобов'язань: чоловік залишив на лавці записку й став "героєм"
21 337
В Києві сотні чоловіків "штурмують" ТЦК: командування відреагувало на черги
18 611
Пасажирка розважила людей у ​​метро танцем на жердині
15 511
5 симптомів, що вказують на те, що здоров’я нирок підірвано
15 463
Лікарі назвали ознаки, які вкажуть на необхідність очистити печінку
15 303
Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
13 961
Більша за машину: у Дніпрі помітили авто, яке везло на даху величезну альтанку
13 954
Жінка викинула обручку в океан після невдалого жарту чоловіка
13 310
Де зараз зірка "Маски-шоу" Георгій Делієв, який раніше висміював українську мову
12 669
Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка
12 155
Час вибивати килим: у Львові чоловік налякав сусідів під час повітряної тривоги. Відео
0
Як проявляється агресія в кожному знаку Зодіаку: дізнайтеся більше про себе за допомогою астрології
0
З фудкортами і зоною комфорту: у знаменитій Ямі біля Центрального вокзалу Києва таки реконструюють автостанцію
0
Перший в житті велосипед: Наталя Могилевська привітала молодшу доньку з 4-річчям
0
Батько випадково навчив доньку команди “сидіти” після прогулянки із собакою (відео)
0
Життя при царі та більшовиках: кольорові фото Києва у 1910-1930-ті роки
0
Гастроентеролог розповів, чи дійсно потрібно їсти суп, щоб бути здоровим
0
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня
0
Чи можна садити кріп по всьому городу: як це вплине на інші рослини
0
Урожай збиратимете відрами: спробуйте простий, але цікавий німецький метод висаджування огірків
0
У Києві чоловіка дістали з 8-метрової ями: подробиці інциденту, фото
0
Штраф до 3400 гривень: де заборонено голосно грюкати дверима і багажником автомобіля
0
Продюсера, який помер вісім разів поспіль, порівняли з Росомахою за "регенеративні здібності"
0
Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...

Господині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала

Солоне сало мусить бути м’яким, щоб тануло в роті. А таким ...

Буде дуже красиво: 5 незвичайних способів пофарбувати яйця до Великодня

Вже зовсім скоро ми будемо переривати Інтернет у пошуках ...