U-News » Шоу-біз » За сценою не сумує: куди зникла співачка Євгенія Власова і чим вона займається під час війни
Всі новини

За сценою не сумує: куди зникла співачка Євгенія Власова і чим вона займається під час війни

Євгенія Власова - українська співачка родом із Києва, яка була дуже популярною у 1990-х та на початку 2000-х завдяки хітам "Ветер надежды", "Живая река", "Плачь обо мне".

Пізніше кар'єра знаменитості кілька разів ставала на паузу з різних причин, а вона пропадала з публічного простору. Розповідаємо де Власова зараз і чим займається, передає Апостроф.

У 2009 році Євгенія Власова на піку популярності раптово зникла зі сцени через хворобу. Вона перестала виступати і давати інтерв'ю, і тоді в ЗМІ вперше з'явилися чутки, що у неї виявили рак. Сама співачка ніколи не підтверджувала, що у неї було онкологічне захворювання, хоча тривалий час і не спростовувала цього.

Однією операцією для лікування Власовій обмежитися не вдалось, і після короткого повернення на сцену у 2016 році вона знову оголосила, що бере "творчу паузу". У 2017 році артистці зробили ще одну операцію, після якої вона знову зникла з шоу-бізнесу на кілька років.

Спекуляції медіа щодо її здоров'я змусили Власову зробити публічну заяву. Євгенія раз і назавжди спростувала чутки, що у неї був рак.

"Набридло тягнути не свій вантаж і шлейф уже 10 років! У мене ніколи не знаходили онкологічних захворювань, - заявила співачка у 2019 році в Instagram. - Я справді перенесла операцію і пройшла хіміотерапію, оскільки на цьому наполягли лікарі. Але журналістів не цікавлять тонкощі, їм потрібне м'ясо, кров, пристрасті! І ось тепер на мені якесь дивне тавро нещасної та хворої. Ненавиджу це все! Довго мовчала! Здебільшого заради людей, для яких я стала надією на одужання! Але весь цей жах, який народжували журналісти та їхні програми, лягав на мої жіночі плечі та тендітні плечі моєї донечки".

Незабаром Євгенія Власова довела, що знаходиться у чудовій фізичній формі. Вона брала участь у проекті "Танці з зірками" у 2021 році, але залишила шоу у 8 випуску через ковід. Співачка зізналася, що шоу стало для неї випробуванням, оскільки залаштунки його виявилися не такими, як вона очікувала.

Також Власова брала участь в одному із випусків шоу "Голос України-2021", але повертатися на сцену не стала. "Я не можу сказати, що мене тягне назад у шоу-бізнес. Але такі подорожі змушують серце битися частіше, - розповідала Євгенія про свій досвід. - Це було чудово!"

Коли у 2022 році Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, життя Євгенії Власової, як і всіх українців, докорінно змінилося. Спочатку вона залишалася у своєму будинку під Києвом разом із дочкою, мамою та братом. Співачка повідомляла, що у її мами через стрес відмовили ноги.

"Приїхали мій брат і мама. Ми вирішили бути разом. Перші 2 дні ми провели в підземному гаражі в холоді та термряві. На другий день у моєї мами відмовили ноги і мовлення, ми думали, що це інсульт. Тричі приїжджали лікарі, відкачували її та говорили, що інсульту немає. Після чого ми прийняли рішення бути вдома. Вдома було трохи легше, але так само страшно", - розповідала вона.

Незабаром, однак, Євгенія вирішила виїхати з України. Навесні 2022 року Власова виїхала до Чехії, де прожила півтора роки. Також вона гостювала у друзів у Монако та Парижі, але все ж таки вирішила повернутися додому до Києва.

"Один рік і 7 місяців мене не було вдома, - говорила Власова в інтерв'ю Ростиславу Калцинському. - Хоча я і там була, як вдома. У мене є великий будинок в Україні, а в Чехії я жила в квартирі ще меншій, ніж хрущовка, де я народилася і виросла. Але я скрізь знаходжу найкраще, що є".

Євгенія очікувала отримати у Чехії роботу, але працевлаштуватися не вдалося. Спочатку заощаджень вистачало на життя, але коли її 20-річна дочка переїхала, Власова почала шукати зайнятість, викладати онлайн, а згодом і повернулася до України, де перебуває й досі.

Сьогодні Євгенія Власова незаміжня, кар'єру артистки не розвиває, а для себе знайшла нове покликання. Вона називає себе "духовним практиком", який "відстоює волю Творця" і працює "через голос та вібрації, енергії та частоти". "Мені здається, що я нарешті займаюся тим, що люблю, і до чого йшла дуже багато важких років", - сказала вона Rostislove Production.

Коли нещодавно в Instagram у Євгенії Власової запитали, чи не сумує вона за великою сценою, та відповіла однозначно: "Не сумую".


Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Не "Пасха" і не "куліч": як правильно говорити українською
41 803
Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз
35 584
Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка
21 598
Іван Попович пояснив, чому Микола Гнатюк став монахом
18 297
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
17 268
Лікарі назвали ознаки, які вкажуть на необхідність очистити печінку
17 079
Пасажирка розважила людей у ​​метро танцем на жердині
16 565
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
16 271
Злодій під час пограбування випав із вентиляційної шахти та "загубив" труси зі штанами – фото
14 662
У білих батьків народилося темношкіре немовля: як це пояснила жінка і що каже наука
11 940
“Ляп на сцені”: відома українська ведуча впала зі стільця під час виступу
11 706
Син-ухилянт Софії Ротару після невдалої втечі за кордон мешкає з нею під Києвом - фото зіркового маєтку
11 080
Медики назвали найпотужніший природний антибіотик
9 986
Експерти розповіли про корисну альтернативу продуктам, які підвищують холестерин
1
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
1
У Китаї продемонстрували свій аналог гіперзвукової ракети “Кинджал”
0
США ухвалили оборонний бюджет, націлений на протидію агресорам - деталі
0
Дешевше тільки пішки: у Китаї показали бюджетний електрокар за ціною вживаного Ланоса
0
Чому жовтіють кінчики цибулі й часнику: дієві поради
0
Як побороти колорадського жука за допомогою чистотілу: дієві методи
0
Дієтологи перерахували продукти, які прискорюють старіння організму
0
Лікарі розповіли, чим небезпечний дефіцит білка
0
Онкологи з США назвали сім сигналів-провісників пухлини головного мозку
0
Як почистити килим: сухий спосіб чищення, про який багато хто не знає
0
Toyota показала покращений дешевий позашляховик і назвала його ціну
0
Триколісне і без салону: яким було перше у світі авто
0
Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...

Господині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала

Солоне сало мусить бути м’яким, щоб тануло в роті. А таким ...

Буде дуже красиво: 5 незвичайних способів пофарбувати яйця до Великодня

Вже зовсім скоро ми будемо переривати Інтернет у пошуках ...