Вже за 3-4 дні зберігання хлібу при кімнатній температурі на ньому може виникнути цвіль. Зазвичай такі моменти відбуваються несподівано, наприклад, коли ви хочете приготувати сендвіч на сніданок.
Нещодавно Mirror опублікував статтю, у якій сказано, що згідно з Frakking Creations на YouTube існує чудовий спосіб, завдяки якому хліб залишатиметься свіжим протягом трьох тижнів без заморозки.
У цьому методі поєднується низька температура у холодильнику та зниження вологості. Ці два показники знижують ризики утворення цвілі. Суть цього методу полягає у прорізанні декілької отворів у пакеті, в якому зберігається хліб.
За словами представників каналу, отвори повинні бути з усіх сторін пакету, щоб забезпечити хорошу циркуляцію повітря. Після цього хліб в пакеті з отворами потрібно помістити у холодильник. В такому стані в холодильнику він збереже свою свіжіть протягом декількох тижнів.
Також важливу роль грає кількість отворів у пакеті. Якщо ви помілити, що у середині пакету утворилась хоча б одна краплина вологи, кількість отворів потрібно терміново збільшити.
Хліб залишиться свіжим протягом трьох тижнів: новий метод зберігання, який полегшить життя