Не всі продукти люди правильно їдять. Є деякі помилки, які люди припускаються щодня під час приготування корисних продуктів.
ЯКІ ПРОДУКТИ ВСІ ЇДЯТЬ НЕПРАВИЛЬНО
БРОККОЛІ
У капусті броколі містяться речовини, що вбивають ракові клітини. Але якщо варити чи тушкувати капусту, то частина цих корисних елементів зникне.
Такий овоч слід готувати лише на пару.
ПОЛУНИЦЯ
Після покупки полуниці не поспішайте відривати хвостики. Якщо відривати хвостики або порізати ягоду, то втрачається частина вітаміну С. До того ж такі ягоди краще їсти лише в сезон.
СПАРЖА
Щоб зберегти всі корисні компоненти, краще готувати спаржу в пароварці або дуже швидко обсмажувати на сковороді. Вона повинна вийти м'якою, але трохи хрумкою.
Також її не можна перетравлювати, адже тоді вона втрачає свої корисні вітаміни.
ЙОГУРТ
Якщо грецький йогурт відкритий, на поверхні можна побачити прозору рідину. Виливати сироватку, в якій багато білка та кальцію, не можна.
Просто розмішайте ложечкою йогурт і їжте.
ТОМАТИ
У помідорах міститься лікопін – це антиоксидант, який дуже корисний для профілактики атеросклерозу та захисту судин від руйнування. Але щоб отримати його в максимальній кількості, томати потрібно піддати тепловій обробці: зварити, посмажити чи запекти.