
«Тому ми з дівчатами збираємо їх, декілька днів сушимо на простирадлі і після цього будемо пити запашний чай. Бузину додаємо, нікого не слухайте, що вона отруйна. У невеликих кількостях це дуже і дуже корисно. Вона має такий аромат – шалений просто», - сказала Могилевська.
Артистка також нагадала про дуже корисний чай із пелюсток жасмину, півоній та акції. Окрім того, квіти додають у лимонади, соуси, десерти. Співачка попросила підписників поділитися своїм досвідом у коментарях. Шанувальники Могилевської також згадали про м’яту, цвіт липи та інші подарунки від природи. Відгукнулись навіть медики.
«Згодна повністю, і як лікар навіть рекомендую👏»,
«У мами в дворі росте м'ята, ми постійно збираємо і додаємо до чаю:) Аромат тоді, ну просто 10/10 Колись смакувала чай з троянди, мені якось трошки не зайшов, але деякі кажуть, що він корисний і по-своєму смачний:)»,
«Ще квіти липи. Мммм аромат пречудовий»,
«Так дійсно, все те смачно і корисно. Наприклад, дві пелюстки суданської троянди в каві, додають каві чудовий карамельний присмак.🌹🌺», - пишуть коментатори.