Ми навіть не помічаємо, скільки солі з'їдаємо щодня з різними стравами. А скільки можна?
Надмірне вживання солі спричиняє розвиток небезпечних захворювань, які можуть призвести до смерті.
Тому обмежувати себе в даному харчовому продукті потрібно не лише людям із гіпертонією, а й абсолютно здоровим.
Сіль шкідлива не лише пацієнтам із гіпертонією та серцево-судинними захворюваннями, а й здоровим людям.
Тому потрібно обмежувати себе п'ятьма грамами цього харчового продукту на добу. Це приблизно чайна ложка без гірки.
Крім того, не варто забувати, що у великій кількості сіль міститься у ковбасі, хлібі та сирі, тому для профілактики небезпечних захворювань необхідно значно зменшити споживання цих продуктів.