Висока врожайність, стійкість до перепадів температури та неймовірний смак плодів – усе це про болгарський перець такого сорту.
Серед неймовірно великого розмаїття сортів болгарського перцю важко обрати такий, що підійде садівникам за всіма параметрами. Комусь важливо зібрати соковитий урожай, комусь потрібніше, аби плодів було багато, а комусь – аби перець був солодким. Здається, ніби ідеального сорту, який відповідав би всім характеристикам, просто не існує. Але це не так! Наступний болгарський перець вас порадує.
Найкращий сорт перцю
Сорт “Марконі” має італійське походження, а тому про його запальний характер залишається тільки гадати! Цей вид болгарського перцю належить до категорії ранньостиглих, але не тільки через це має таку популярність серед садівників. Плоди “Марконі” виростають до 20 сантиметрів у довжину та мають характерний вигляд, через який його часто плутають із гострим перцем.
У діаметрі плоди найчастіше мають 5-7 сантиметрів, а вага кожного – по 300-400 грамів. З кожного куща городники можуть зібрати від 7 до 10 кілограмів урожаю. За належного догляду можна спробувати підвищити ці показники та отримати набагато більше соковитих і солодких плодів. Найкраще перець цього сорту підійде для приготування зимової консервації.
До переваг сорту “Марконі” належить абсолютна простота догляду. Так, вам не доведеться підв’язувати чи пасинкувати кущі – вони ростуть самі по собі, але врожайність дивує навіть досвідчених городників. Не можна оминути увагою і неперевершений смак плодів. Вони завжди соковиті та дуже солодкі.
