Просто зварити куряче філе та овочі - нудно, та і не так смачно, погодьтеся. А ось запекти ніжне м’ясо з овочами, закрутивши апетитні рулетики та подавши їх під сиром, - навіть звучить смачно!
При цьому страва лишається низькокалорійною та багатою білком - те, що треба для здорового раціону! За бажанням ви можете змінювати овочі у рецепті (наприклад, можна додати моркву, горох або навіть шпинат до начинки) та подавати страву зі свіжою зеленню.
Вас також може зацікавити рецепт салату з курячими сердечками.
Інгредієнти
- Куряче філе 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Соус томатний 60 г
- Твердий сир 100 г
- Спеції за смаком
1. Куряче філе добре промийте, зріжте зайвий жир та плівки.
2. Цукіні та перець наріжте невеликими смужечками. Цибулю наріжте тонкими напівкільцями. Твердий сир натріть на крупній тертці.
3. Покладіть всередину кожної грудки пів чайної ложки томатного соусу, нарізані овочі, присипте спеціями, сіллю та перцем.
4. Скрутіть м’ясо в рулетики, проколіть зубочистками так, щоб рулетики не розсипалися (можна зв’язати їх ниткою). Збризніть оливковою олією.
5. Випікайте у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування вийміть деко з грудками та посипте рулетики тертим твердим сиром.
Смачного!