U-News » Про все » Рецепти с сезонними овочами: відкритий пиріг з молодим буряком
Всі новини

Рецепти с сезонними овочами: відкритий пиріг з молодим буряком

Відкритий пиріг з молодим буряком — це одна з тих чудових затишних страв, яка здається теплими обіймами прохолодного весняного дня.

Що нам подобається у цьому пирозі, так це те, що він максимально простий і його легко приготувати навіть у метушні, коли вся родина вдома. Все, що від вас треба — це правильно розморозити готове листкове тісто, почистити, порізати та викласти інгредієнти. Все інше за вас зробить духовка, пише Шуба.

Відкритий пиріг з молодим буряком ситний, поживний і страшенно смачний. Бурячки надають йому дивовижного глибокого кольору і смаку.

Інгредієнти на 4 порції:

  • Листкове тісто - 400 г
  • Молодий буряк - 4 шт.
  • Сир м’який - 150 г
  • Приправа «Італійські трави» - 10 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Оливкова олія - 60 мл
  • Зелень - за смаком

Приготування

Невеликі бурячки помийте, обсушіть і змастіть олією. Запечіть у розігрітій до 200°C духовці 20 хвилин. Потім дайте охолонути. Очистіть від шкірки і наріжте тоненькими кружальцями.

У форму викладіть листкове тісто. Оливкову олію змішайте з італійськими травами і змастіть нею корж. Сир подрібніть і посипте на тісто. Зверху розкладіть кружальця буряка, посоліть і поперчіть. Запікайте 25 хвилин при температурі 180°C. Прикрасьте готовий пиріг зеленню.

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Няня с проживанием за границу: основные разновидности

Няня с проживанием за границу – это профессионал, основная ...

Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...