Цікава подача звичайного курячого філе. Його фаршируємо начинками (гриби, томати - за бажанням), викладаємо в човники з тонкого лаваша. Лаваш важливо використовувати якісний, щоб у формуванні човників він не рвався. Страва виглядає красиво та апетитно, виходить смачно.
Інгредієнти:
- куряче філе - 1 шт.
- лаваш - 1 шт.
- вершкове масло - 50 г
- кріп - 2 ч. л.
- моцарела
- помідор
- сіль, перець
- сушений часник
Приготування:
У курячому філе робимо кишеньки (5-6 розрізів). Солимо, перчимо, посипаємо сушеним часником.
⠀
Вершкове масло кімнатної температури перемішуємо з рубленим кропом, трішки підсолюємо та переминаємо виделкою.
⠀
Чайною ложкою викладаємо цю суміш у кишеньки, вкладаємо по кружечку моцарели та помідорки.
Лаваш складаємо у формі човника, по боках закріплюємо зубочистками. Викладаємо на форму.
⠀
У середину лаваша викладаємо філе, запікаємо 35-40 хвилин при 180 градусах.
⠀
Смачного!