Розповідаємо, що потрібно додати у гречку, щоб вона не підгоріла під час приготування.
Здавалося б, що немає нічого простішого, аніж зварити таку звичайну крупу, як гречка.
Однак інколи можуть виникнути труднощі пов'язані з тим, що ця каша під час приготування пригорає.
Ми розповімо, який секретний інгредієнт допоможе зварити ідеальну гречку.
Як зварити гречку, щоб вона не пригоріла
Досвідчені господині розповіли, що сода допомагає не тільки нейтралізувати специфічний запах крупи, а й завдяки такому інгредієнту каша не буде підгорати.
Важливо розрахувати кількість соди, щоб у результаті вона не зіпсувала страву.
Варіть гречку звичним способом. Коли крупа почне набухати, додайте на кінчику ножа трохи соди.
Також цей інгредієнт виштовхне на поверхню всі лусочки і бруд, якщо гречка перед процесом приготування була недостатньо промита.