Інгредієнт часто прихований у продуктах, які ви купуєте, що ускладнює визначення того, скільки ви їсте.
Різні фактори ризику, від надмірної ваги до куріння, можуть закласти основу для високого кров'яного тиску, також відомого як гіпертонія. Як і в багатьох інших випадках, ваша дієта також відіграє величезну роль.
Що ще гірше, однією з найпоширеніших причин гіпертонії є популярний інгредієнт, який обов'язково знайдеться у вашій кухонній шафі.
Посипаєте ви нею картоплю або додаєте її в домашню їжу для поліпшення смаку, сіль — сама популярна приправа.
На відміну від спецій і трав, люди не відчувають нелюбові до солі, що робить приправу незамінним інгредієнтом. У той час як сіль може зберегти оброблені продукти і надати аромат свіжих інгредієнтів, ваше кров'яний тиск не найбільший шанувальник.
Вживання занадто великої кількості солі є «найбільш серйозною причиною» високого кров'яного тиску.
На щастя, скорочення звичайних побутових інгредієнтів являє собою один з найбільш простих способів знизити швидкість читання. Зниження споживання солі «дуже швидко, навіть протягом кількох тижнів, почне мати значення».
Дорослі повинні споживати менше шести грамів солі в день. Але поки не замикайте сільничку в кухонній шафі.
«Більша частина солі, яку ми їмо, прихована в продуктах, які ми купуємо в готовому вигляді, таких як хліб, печиво, сухі сніданки, соуси і приправи, а також готові страви та їжа на винос».