Щоб ваше тіло працювало правильно, вам обов’язково потрібне здорове серце.
Воно відповідає за перекачування крові, кисню та поживних речовин до різних частин тіла. І те, що ви їсте, може дуже вплинути на його роботу.
Насправді коли доходить до сніданку, є один продукт, який дуже корисний для серця.
Доктор Ніколь Харкін зазначає:
«Безумовно, мій улюблений сніданок, який я завжди рекомендую своїм пацієнтам, це вівсянка, але не швидкого приготування».
Вона пропонує, щоб при виборі вівсянки ви віддавали перевагу вівсяним пластівцям, які є цільними зернами і містять велику кількість клітковини.
За словами доктора Харкін, «клітковина – це тип вуглеводів, який наш організм не розщеплює, і було доведено, що він знижує рівень холестерину, регулює рівень глюкози у крові та сприяє зниженню ваги.
Це також пов’язано з нижчим ризиком хронічних захворювань, таких як хвороби серця».
Вона також ділиться:
«Я люблю готувати вівсянку з бананом для натуральних солодощів, з невеликою кількістю ванільного екстракту та кориці для смаку та меленим насінням льону для додаткової клітковини.
Я також додаю горіхову олію, трохи ягід та соєве молоко, щоб отримати рослинний білок та корисні жири».