U-News » Авто-мото » 10 найдешевших автомобілів 2023 модельного року
Всі новини

10 найдешевших автомобілів 2023 модельного року

На жаль, для того, щоб вирушити в дорогу на найсвіжішій автівці доведеться витратити щонайменше пів мільйона гривень, не враховуючи одного винятку

Мабуть, зараз не найкращий час купувати нову автівку, але є ті, хто не довіряє вторинному ринку й завжди вважає за краще придбати авто з салону. Саме тому розповідаємо про десятку найдешевших автомобілів 2023 модельного року. Не всі вони уже доступні в Україні, але найближчим часом це може змінитися, пише Мета.

Найдоступніші автомобілі 2023 року

Renault Express Van

Це чудово, коли у списку найдешевших автомобілів можна знайти щось практичне та функціональне. Renault створила чи не ідеальну вантажну автівку для невеликого бізнесу. Express Van пропонує зручне завантаження користуючись з асиметричних задніх дверей, що відчиняються на 180°, практичний вантажний відсік з корисним об’ємом у 3,3 метра кубічних, довжиною 4393 мм та розсувними бічними дверима. Практичний фургон можна придбати від 693 400 гривень.

Toyota Aygo X

На зараз це найдешевший автомобіль японської компанії Toyota. Зараз ця модель доступна у Великій Британії за ціною від 15 975 фунтів стерлінгів, але, сподіваємось, що скоро вона добереться до України. 

Toyota вважає, що за міськими автомобілями майбутнє, і саме тут має домінувати Aygo X. Новинка більша, вища, "накачаніша" і дорожча за старий Aygo, але складається враження, що ви отримуєте більше за свої гроші.

Skoda Scala

Цю надзвичайно стильну Skoda уже можна знайти в Україні за ціною від 685 тисяч гривень. За цю ціну, окрім чудово сучасного дизайну ззовні та всередині, можна отримати електричні дзеркала з обігрівом, LED фари спереду та ззаду, кондиціонер та посилену підвіску з додатковою амортизацією та покращеним захистом днища.

Renault Duster

Цей позашляховик став справжнім хітом на українському ринку й не варто очікувати, що це зміниться у випадку з моделлю 2023 року. Новий Duster можна знайти в Україні від 673 тисяч гривень. За ці гроші ви отримуєте передні та задні галогенні фари, LED ходові вогні, легкосплавні диски та мультимедійний комплекс Media Nav Evolution.

Hyundai i10

Hyundai i10 більше не є дешевим міським автомобілем, яким був десять років тому. Його ціна значно зросла й модель 2022 року можна придбати в Україні зараз від 524 тисяч гривень. Звичайно, модель 2023 року буде ще дорожчою й варто очікувати, що її ціна перевищить 600 тисяч гривень.

Але це не дивно, адже теперішній i10 є набагато кращим міським автомобілем й, можливо, найбільш універсальним у своєму класі. Він виглядає та відчувається більш елітним й доступний з чудовим 1,2-літровим бензиновим двигуном та однією з найкращих мультимедійних систем серед конкурентів.

Peugeot 301

Оновлений седан Peugeot 301 може похвалитися одним з найбільших багажників у секторі, економним розходом палива від 4,3 літра у змішаному циклі, сучасним, але стриманим дизайном зовні та всередині. Функціональна мультимедійна система тут доповнюється технологією Mirror Screen Triple Play, яка забезпечує підключення смартфона до систем автомобіля. Це все можна отримати від 656 тисяч гривень.

Suzuki Ignis

Це міський автомобіль, але ніхто не образиться, якщо ви називатимете Suzuki Ignis маленьким позашляховиком. Усі версії оснащені розширеними колісними арками, а підвищена підвіска та опціональна система повного приводу Allgrip дозволяють Ignis їздити по бездоріжжю далі, ніж наважуються багато міських автомобілів. Це надзвичайно універсальний й економний автомобіль, який підійде для будь-якого водія й з радістю виконуватиме будь-яку вашу забаганку, а придбати його в автосалоні уже можна від 636 тисяч гривень.

Skoda Fabia

З ціною від 616 тисяч гривень Skoda Fabia залишається одним із найкращих компактних автомобілів, які ви можете купити. Це не зовсім суперміні, але це дуже близько. У найдешевшій комплектації ви отримуєте 6,5-дюймовий сенсорний дисплей, радіо DAB, Bluetooth, 15-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари, центральний замок, задні датчики паркування, ручний кондиціонер та приємний турботливий нюанс від Skoda у вигляді прихованої парасольки у дверцятах водія.

Citroen C3

Це одна з небагатьох автівок 2023 модельного року, яка уже доступна в українських автосалонах за ціною від 585 тисяч гривень. Citroen пропонує просунутий рівень кастомізації своїх автівок, де ви можете обрати одну із 97 колірних комбінацій. Але навіть у найдешевшій комплектації ви отримуєте передні протитуманні фари, кондиціонер, світлодіодні фари, попередження про виїзд зі смуги руху, заднє тоноване скло, підігрів передніх сидінь, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням та обігрівом й ще багато приємних функцій.

Citroen Ami

Хтось скаже, що це не автомобіль, а щось типу квадроцикла чи скутера, адже має обмежену функціональність й дуже суперечливий дизайн, але якщо ви шукаєте щось дешеве і рідко виїжджаєте за межі передмістя, він однозначно заслуговує на увагу. Це електромобіль за 240 тисяч гривень й у нього однозначно є своя аудиторія.

З повністю зарядженим акумулятором Ami пропонує запас ходу в 75 кілометрів. Вам також не доведеться турбуватися про перевищення швидкості, адже цей електромобіль максимально розганяється лише до 45 кілометрів на годину. Це надзвичайно обмежує його використання, тому таке авто важко рекомендувати, але комусь цього може бути достатньо.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 062
Олена Кравець розповіла про тривалу боротьбу з важкою хворобою
14 963
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
13 633
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
13 058
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 360
Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту
11 743
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
10 839
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 520
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
9 796
Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник
8 721
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 383
5 продуктів, багатих магнієм, для зниження тиску природним шляхом
8 350
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
7 995
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускається переважна кількість людей
0
Вісім способів відрізнити деменцію від природних вікових проблем
0
Лікарі попередили про шкідливі властивості популярних каш
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...