U-News » Авто-мото » В яких авто найкраще спати: яку модель обрати фанатам кемпінгу
Всі новини

В яких авто найкраще спати: яку модель обрати фанатам кемпінгу

Автомобільні подорожі стають дедалі популярнішими. Вони дешевші за тури, не прив’язують до конкретного місця і дозволяють побачити більше нестандартних локацій.

Але, якщо вирушати у тривалу поїздку, важливо, щоби у машині було достатньо простору для спання – тоді можна буде зупинятись у автокемпінгах.

Видання Engineerie склало топ автомобілів, в яких буде комфортно ночувати. Ось їхній список.

Повнорозмірні кросовери

Volvo XC90

При розкладених задніх сидіннях у XC90 місця достатньо для семи пасажирів, якщо їх скласти, то можна буде зручно влягтись. Система підвіски моделі створена для того, щоб витримувати пересічену місцевість та забезпечувати вашу безпеку.

BMW X7

Як і попередня модель BMW X7 може вмістити сім пасажирів або стати зручним спальним місцем. X7 оснащений вражаючими функціями, такими як задні двері з електроприводом, підігрів сидінь, круїз-контроль, люк на даху, окремі порти для заряджання та задні сенсорні кнопки, що робить його ідеальним автомобілем для кемпінгу та сну. Однак варто відзначити, що X7 є дорогим варіантом через його преміальні пропозиції.

Toyota Sequoia

Модель японського автоконцерну поєднує надійність та комфорт. Зі складеними задніми сидіннями він забезпечує 3 400 літрів вантажного простору. Тобто розмістити спорядження чи спальний мішок буде де. Sequoia може похвалитися потужним, але економічним двигуном та безліччю вражаючих функцій.

Chevrolet Suburban

Складені задні сидіння цього повноцінного позашляховика забезпечують понад 3 400 літрів простору. При цьому автомобіль може похвалитись підвищеною прохідністю. Але паливо він не економить.

Kia Telluride

Перевозити у дітищі корейського автопрому можна до 8 осіб, або скласти задній ряд сидінь і перетворити його на зону для сну. Його багажний відсік – один з найпросторіших у своєму класі.

Chrysler Pacifica

Передні та середні сидіння моделі можуть бути відрегульовані відповідно до ваших потреб. В тому числі складатись так, щоби на їхньому місці можна було обладнати комфортну спальну зону. До того ж це надійний та ощадливий автомобіль.

GMC Acadia

Безпечність та надійність цього автомобіля забезпечать пасажирам спокійний нічний сон у комфортному просторому салоні. Однак, щоби забезпечити рівну підлогу, у новіших моделях доведеться прибрати третій ряд сидінь.

Ford Expedition

Ford Expedition - чудовий автомобіль для кемпінгу, тому що його великі розміри забезпечують достатньо місця для комфортного нічного сну. При цьому двигун V8 забезпечує універсальне керування, а функція Eco-Boost – оптимальну паливну економічність. Модель також порадує високотехнологічними функціями, щоб ви могли розважатися та залишатися на зв'язку під час подорожі.

Компактні кросовери

Subaru Forester

Просторий інтер'єр авто забезпечує додаткове місце для сну, їжі, відпочинку та зберігання вашого туристичного спорядження. Forester оснащений потужним двигуном, який легко справляється з дорогою та забезпечує плавність ходу, що робить керування досить зручним. Але великі вікна моделі можуть здатись декому дещо незатишними для нічного сну всередині.

Honda CR-V

Японське авто буде зручним і для пересування містом, і для заміського кемпінгу. Honda CR-V має ряд переваг, які забезпечують комфорт та доступність. Знімні задні сидіння забезпечать додатковий простір у багажнику для сну.

Ford Escape

Повний привід цього надійного автомобіля робить його ідеальним транспортним засобом вивчення нових місць. Але внутрішній простір автомобіля, хоча і можна змінити, знявши сидіння, він далекий від ідеалу. Так само як і економічність моделі.

Jeep Cherokee

Це невеликий позашляховик, який сподобається туристам та автолюбителям Це один із найкращих варіантів, якщо ви шукаєте транспортний засіб, в якому можна спати. Він досить просторий для сну. Сидіння автомобілів можна опустити, щоби надати пасажирам більше простору над головою, а другий ряд складається, утворюючи платформу.

Chevrolet Equinox

Це один з найкращих автомобілів, де можна добре виспатись. Компоновка салону дозволяє розміститись у задній частині навіть із надувним матрацом чи у спальному мішку.

Мінівени

Kia Carnival

Корейський мінівен добре підійде для подорожей удвох. В його салоні вдосталь місця для зберігання ваших речей, включно з надувним матрацом, спальним мішком та валізою. Спати в його салоні буде досить комфортно.

Honda Odyssey

У цьому автомобілі є безліч комфортних та розкішних зручностей для гарного нічного сну у дорозі. У складеному вигляді задні сидіння перетворюються на повноцінне спальне місце.

Toyota Sienna

Цей багатофункціональний автомобіль, який може вмістити вісім осіб. Він добре відомий своєю надійністю, значною економією палива і досить потужним двигуном. При цьому Sienna має достатньо вантажного простору, щоби забезпечити багато простору для сну.

Легковики та хетчбеки

Nissan Note

Це ідеальний компактний транспортний засіб для сну, в якому поміститься все необхідне вам для подорожі майно і при цьому залишиться місце. Nissan Note трохи більший за своїх конкурентів за габаритами. Він забезпечує видатні ходові якості та відмінну паливну економічність.

Honda Jazz

Цей автомобіль має великий салон, м’які передні сидіння, просторий задній ряд і практичний вантажний відсік. Думки про його керованість розділились, але у дальній дорозі Jazz точно забезпечить вам комфорт.

Volkswagen Golf Sportwagen

Volkswagen має репутацію виробника найкомфортніших автомобілів. Volkswagen Golf Sportwagen - добрий тому приклад. Це чудовий транспортний засіб, який можна використовувати як для сну, так і для зберігання багажу. А ще у подорожі він порадує панорамним видом та потужним 1,8-літровим двигуном із турбонаддувом.

Hyundai Veloster N

Як хетчбек, Veloster має достатньо місця для ночівлі на відпочинку та забезпечує хороші характеристики за свої гроші. Veloster це автомобіль для вас, якщо ви хочете, щоб двигун з турбонаддувом швидко розганявся, але при цьому залишалося чимало простору позаду.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 636
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
18 135
Наречений скасував весілля через SMS коханої його 12-річній доньці: що вона написала
15 436
Російські пропагандисти вчергове зганьбилися, коли хотіли показати “кладовище знищеної української бронетехніки”
14 300
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
14 249
Чоловік не може продати будинок через сусіда та його "витвір мистецтва": що він зробив
13 147
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
11 172
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 930
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
10 220
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 788
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
8 344
Від холестерину і для довголіття: простий, але корисний фрукт
7 785
Названо продукти, які підвищують рівень «поганого» холестерину
7 224
Зеленський розповів про "міст" до закінчення війни
0
Оксана Білозір у центрі подій на Курщині: що привело артистку до рф
0
Чоловік не може продати будинок через сусіда та його "витвір мистецтва": що він зробив
0
Як продовжити термін служби турбованого двигуна: поради механіка
0
4 речі, які не можна залишати на передньому або задньому сидінні автомобіля
0
Мама-красуня, а батько — фанат Трампа: як виглядали в молодості батьки зірки Леді Гаги
0
Друзі Бреда Пітта розповіли, що спільного він має зі своєю новою нареченою
0
Демі Мур здійснила рідкісний вихід із трьома доньками від Брюса Вілліса
0
РФ знала про загрозу вторгнення до Курської області: чому в Кремлі нічого не вдіяли
0
Відома українська акторка вперше розсекретила новий роман і відреагувала на чутки про вагітність
0
Олександр Будько: як герой шоу "Холостяк" долав втому та виклики на шляху до кохання
0
Краще залишити на весну. Сім фруктових дерев, які не переживуть зиму: що не можна саджати восени
0
Агрономи поділилися хитрістю, як опалі яблука перетворити на цінне добриво для грядок
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...