Пропонуємо список надійних моделей авто. Їх можна сміливо купувати з пробігом і не перейматися серйозними поломками. Авжеж, тільки після того, як ви уважно оглянули потрібний екземпляр і переконалися у його хорошому стані.

Toyota Prius

Так, це гібрид. Традиційно такі моделі оснащуються більшою кількістю агрегатів, ніж традиційні моделі із двигунами внутрішнього згоряння або, наприклад, електромобілі. Компонентів багато, і це може налякати. Але Toyota довела конструкцію гібридів майже до досконалості.

Renault Megane

Українці люблять привозити вживані Megane із Європи. Ще б пак – запас міцності у цієї моделі високий. Вона їхатиме навіть не в дуже хорошому стані, але краще все ж таки знайти “живий” екземпляр.

Honda Jazz

В обслуговуванні Jazz може здатися дорогим. Тому доцільніше звертати увагу на машини у хорошому стані. Такі авто не розчарують надалі.

Toyota RAV4

При купівлі вживаного кросовера покупці часто шукають саме RAV4. Усі знають про надійність цієї моделі. Але не варто нехтувати уважними перевірками – важливо знайти найкращий екземпляр.

Toyota Yaris

Мабуть, один із найнадійніших автомобілів із пробігом, який можна купити на вторинному ринку. Великий пробіг не повинен злякати. Головне, добре перевірити машину.