U-News » Суспільство » Якщо працюєте вдома: звички, які допоможуть почувати себе більш гармонійними
Всі новини

Якщо працюєте вдома: звички, які допоможуть почувати себе більш гармонійними

У мілленіалів що не заняття — модний тренд. Вранці — тости з авокадо, в обід — кава у затишному кафе з важливими колегами, вечеря тільки після відвідування виставки.

Але одна з головних традицій, до якої прагне більшість сучасних дівчат — можливість працювати, не будучи прив’язаними до одного місця.

Але щоб вам не ставало сумно і самотньо у власній квартирі, має сенс завести кілька корисних традицій і дотримуватися їх регулярно. Ми зібрали кілька лайфхаків, за допомогою яких ви зможете підвищити якість життя при віддаленій роботі.

Демонстрація своєї роботи

Якщо ви проводите більшу частину часу вдома, вам може здатися, що вам абсолютно нічого опублікувати в соцмережах. Але нещодавно в Instagram з’явився новий мотивуючий тренд: публікувати свій список справ на день сториз, з відмітками як багато ви вже зробили.

Це допоможе вам нести відповідальність за ті завдання, що стоять перед вами, позбутися від прокрастинації і навіть навчитися ставити досяжні цілі. Крім того, ваші шанувальники можуть вам підказати кілька рішень поточних проблем, не кажучи вже про те, що відкрита розмова про те, з чим ви боретеся, дозволяє налагоджувати контакт з оточуючими.

Ви також можете опублікувати кілька чернеток та проєктів, які не є конфіденційною інформацією вашої компанії, щоб близькі вам люди почали трохи краще розуміти, чим ви займаєтеся.

Різноманітні сніданки

Одна з головних переваг роботи з дому — можливість готувати собі корисну їжу, а не харчуватися в їдальнях або принесеними холодними бутербродами. Із-за того що ви не витрачаєте час на дорогу, ви можете витратити трохи більше часу на те, щоб приготувати собі зелений смузі або омлет з великою кількістю інгредієнтів. Не спокушайся на те, щоб полежати в ліжку зайві пів години, гортаючи стрічки в соцмережах, а витратьте час на те, щоб повторити кілька незвичайних рецептів. Їжа, яку ви будете їсти на сніданок, створює настрій на цілий день, так що чим більше любові ви вкладете у цей процес, тим більше енергії отримаєте.

Перерва на прогулянку і розтяжку

Ваша звичка старанно працювати, особливо якщо ви знаходитеся на відстані від колективу, може нашкодити тому, як ви дбаєте про себе протягом дня. В офісі оточуючі можуть нагадати вам про те, що пора пройтися, налити собі каву і вийти на символічний перекур, навіть якщо ви не курите. Але якщо ви щосили намагаєтеся закінчити швидше важливий проєкт, в напрузі ви забудете про важливість перерви.

Встановіть на своєму телефоні таймер, який би нагадував вам, що пора потягнутися, випити трохи води і пройтися по кімнаті. Щогодини переривайте роботу хоча б на п’ять хвилин, щоб перестати дивитися в ноутбук або планшет. Використовуйте цей час не тільки на те, щоб посидіти склавши руки, але і для декількох простих вправ.

Через деякий час ви виявите, що ця традиція допомагає тобі швидше зосередитися, формулювати нові ідеї і позбутися від прокрастинації, із-за чого в цілому ви будете почувати себе менш втомленими вечорами.

Справжній вихідний

Навіть сучасним дівчатам, стурбованим про постійний розвиток, вкрай важливо дотримуватися балансу між роботою і особистим життям. Якщо ви працюєте з дому, потрібно, щоб у вас були чітко обумовлені вихідні, відпустки і навіть графік роботи протягом дня. Після того як ви закінчили завдання на сьогодні, вам варто повністю відключити повідомлення, перестати перевіряти електронну пошту і навіть подумки натиснути на «паузу» в обмірковуванні нових частин проєкту.

Якщо у вас є можливість зупинитися прямо посеред дня, виділіть собі час, в який ви не будете торкатися до телефону або комп’ютера. В цей час призначайте зустрічі з друзями, вирушайте на пілатес або шопінг.

Замовлення готової їжі

Життя надто коротке, щоб нехтувати такими задоволеннями. Якщо ви хочете відпочити на вихідних від нескінченної рутини робота-готування-прибирання, замовляйте святковий обід. Піца, роли, вегетаріанські страви — їх вартість не така висока, як вам може здатися, а от задоволення і енергії ви отримаєте досить на те, щоб зарядитися і на наступний тиждень.

Використовуйте цю традицію як спосіб відсвяткувати свої невеликі перемоги, відзначити свої зусилля і те, чого ви досягаєте кожен день, старанно працюючи і заробляючи на себе і свої бажання.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
На заяву Безуглої про звільнення відреагували у Повітряних силах ЗСУ
26 207
Дівчина знайшла кумедний спосіб повідомити стать майбутньої дитини
22 177
Мережу розсмішив "потужний донат" Тищенка
20 969
Жінку через зовнішність не впустили до літака: який вигляд вона має
19 983
Названо небезпечну ознаку високого тиску, яку багато ігнорують
15 563
Чоловік не може продати будинок через сусіда та його "витвір мистецтва": що він зробив
14 579
Ідеальна помста: жінку, яка зруйнувала чужу сім’ю, висміяли на великому банері
14 367
Кардіологом названо один із найпростіших способів покращити здоров’я серця
11 613
Популярний продукт назвали причиною високого цукру в крові
11 021
Чоловік показав бургер 1995 року, який непідвладний часу: як він виглядає
10 694
Лікар назвав чотири ознаки на шкірі, які свідчать, що ви вживаєте надто багато алкоголю
9 111
Хворий кишківник: шість ознак проблем з головним органом довголіття
8 626
Квадробери заполонили Україну: хто ці люди в масках тварин і з хвостами
7 496
Поради про кохання, які слід “пропускати повз вуха”
0
Дубайський мільйонер купив коханій особистий острів, щоб вона могла носити бікіні
0
Єдине правило мільярдера: як ставитися до грошей, щоб їх завжди було вдосталь
0
Розумні городники обходять ці 4 сорти огірків стороною
0
Чи варто підгортати троянди на зиму: плюси та мінуси процедури
0
Волинянин знайшов гриб-гігант вагою понад 1 кг
0
За секунду до. Учені показали, як великий ураган Хелен готується вийти на узбережжя
0
Скандальне повернення в Україну: Олег Винник несподівано засвітився у Києві
0
Українцям у Польщі приготуватися: конфіскуватимуть авто і штрафуватимуть
0
"Як швидко йде час". Найяскравіші меми на зустріч Зеленського та Трампа
0
Союзники погодили план відновлення України: подробиці
0
Ізраїль завдав удару по головному штабу "Хезболли" в Бейруті: як це виглядало
0
Названо несподівану корисну властивість кімнатних рослин в офісах
0
Медики назвали двадцять ознак дисбалансу гормонів в організмі жінки

Лікарі перерахували 20 ознак, що вказують на дисбаланс ...

Названо найпопулярніші причини, чому стосунки не заходять далі першого побачення

Від того, яке враження ви справили на першому побаченні, ...

Найпростіший та безпроблемний спосіб маринування перцю на зиму

За цим рецептом так просто приготувати мариновані перці, що ...