Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’яка і легко відкушувалась

Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком...

Малосольні огірки за 10 хвилин

Якщо раптом захотілося чогось цікавого влітку, радимо спробувати ці малосольні огірочки. Вони вас приємно здивують....

Помідори та плавлений сирок: найсмачніша закуска за 10 хвилин

Основа – це помідорки, бажано щільні та соковиті. Такі вже є у продажу....

Как заморозить клубнику: сохраняется максимум витаминов

Когда лето закончится, а с ним и сезонные фрукты и ягоды, организму все равно потребуются витамины. И здесь на помощь приходит клубника. Именно ее можно заморозить, а затем доставать из морозильника...

Освіжає та бадьорить: рецепт крижаної кави "Колд брю"

Пити гарячу каву, коли за вікном 30 градусів спеки – справжній виклик навіть для відданих фанатів цього напою....

Як приготувати та зберігати домашні панірувальні сухарі для котлет та нагетсів

Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю різноманітними стравами....

13 замінників цукру, які знайдуться на кухні

Цукор шкідливий для фігури і здоров’я зубів, а штучні підсолоджувачі часом калорійніші за звичайний рафінад. Щоб відмова від цукру на користь стрункості стегон не стала трагедією, ми пропонуємо...

“Секрет” швидкого приготування буряка

Важко уявити собі оселедця під шубою або вінегрет без буряків. Ці улюблені багатьма салати не так часто з’являються на столі, як нам цього хотілося б....

Смачний сирний десерт із полуницею без випікання

Готуємо смачний сирний десерт із полуницею без випікання....

Що додати до макаронів, щоб вони не склеювалися

З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або...