Манго ціниться за те, що у плоді знаходиться джерело вітамінів.
А регулярне вживання манго сприяє зміцненню імунної системи завдяки вітамінам В, С і А.
Як їсти манго
Найчастіше фрукт вживають без шкірки.
Однак, перш ніж, почати насолоджуватись смаком, варто як слід підготувати фрукт.
Фрукт слід вимити в теплій воді і насухо витерти рушником.
Крім того, кісточка сама практично не відділяється.
Тому перш ніж очистити плід, його варто порізати.
Манго портібно потрібно на дві частини і гострим ножем на одній з половин розсікти м’якоть на дрібну сіточку, намагаючись не прорізати шкірку.
Тепер потрібно обережно вивернути середину.
Шматочки плода з максимальною акуратністю вивернути всередину і зрізати кубики.
В холодильнику фрукт розрізаним можна зберігати не більше 5 діб.
Тільки не варто запаковувати плід у поліетиленовий пакет, краще скористатись харчовим боксом чи паперовим пакетом.