Чим почастувати рідних чи гостей, коли зовсім немає часу? Можна зробити закуски, але чи можна ними насититись? Є й інший варіант — м’ясо з картоплею в рукаві нашвидкоруч!
Як можна приготувати м’ясо у духовці та ще й нашвидкоруч? Просто, легко, а головне — смачно! За допомогою популярного девайсу — кулінарного рукава, можна зекономити півтори години часу, які, власне, і можна витратити на себе, сім’ю та друзів.
На серію «Паперового будинку» врешті-решт!
Тим паче, що картопля в духоці буде м’якенькою, запашною, адже сік з м’яса під час запікання залишається у герметично закритому просторі. За допомогою гарячого повітря сік просочує картоплю та м’ясо і робить їх дуже соковитими.