Цей салат із сардин з солоною соломкою, приготований з простих інгредієнтів та заправлений пікантним майонезом, — швидка та смачна страва за 30 хвилин! Подавайте його з хрумким хлібом, щоб ситно перекусити між прийомами їжі.
Сардини — це смачна маленька рибка з високим вмістом білка, вітамінів і мінералів і з нижчим рівнем ртуті, ніж в іншій рибі. Саме за це ми так її і любимо.
Цей салат із сардин з солоною соломкою — яскравий приклад того, як можна швидко використати баночку консервів.
Інгредієнти
- Сардини в олії 120 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйця 2 шт.
- Солона соломка 100 г
- Майонез 100 г
- Олія соняшникова 20 мл
1. Соломку подрібніть, залийте половиною майонезу, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб розм’якла.
2. Яйця зваріть в круту, охолодіть, очистіть і натріть на грубій терці. Цибулю і моркву очистіть, помийте. Цибулю подрібніть, моркву натріть на грубій терці. У розігрітій з олією сковороді спасеруйте овочі до золотистого кольору.
3. Сардину розімніть виделкою, додайте соломку, яйця, пасеровані овочі. Перемішайте і заправте рештою майонезу.