Улюблені фаршировані гриби піднімаються на новий рівень, варто тільки загорнути їх у слайси бекону. Просто, але тане у роті!
Печериці в беконі з сирно-грибною начинкою — ідеальна закуска. Перевага цього рецепту в його простоті. Якщо не рахувати сіль і перець, тут лише шість інгредієнтів. Кожен із них має свою індивідуальність, але з’єднайте їх разом, і станеться магія.
Трохи менше години, і печериці в беконі готові до споживання. Впевнені, що цей рецепт відкриває фаршировані гриби з нової сторони.
- Печериці 600 г
- Бекон, слайси 12 шт.
- Цибуля 1/2 шт.
- Твердий сир 100 г
- Вершки 60 мл
- Панірувальні сухарі 40 г
- Олія соняшникова 40 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
1. Печериці помийте, обсушіть, ніжки від’єднайте від капелюшків. Цибулю почистіть, розріжте навпіл. Половину подрібніть разом з ніжками печериць та обсмажте на олії протягом 5 хвилин. Потім додайте вершки та панірувальні сухарі, перемішайте і зніміть з вогню.
2. Твердий сир натріть на середню тертку і покладіть в грибну масу. Посоліть, поперчіть та розмішайте.
3. Наповніть цією масою капелюшки та загорніть їх у бекон. Викладіть печериці на змащене олією деко. Запікайте у духовці за температури 180°C 30 хвилин до рум’яності бекону.