U-News » Про все » Чебуреки на пиві — традиційний рецепт з незвичним інгредієнтом
Всі новини

Чебуреки на пиві — традиційний рецепт з незвичним інгредієнтом

Кримськотатарська кухня багата на страви, які стали частиною нашого повсякденного і святкового меню.

Плов, янтик, долма, шиш-кебаб і чебуреки — для нас це не просто назви, а їжа, що зігріває душу.

І хоч на одну з цих страв — чебуреки — є багато претендентів, вони точно є класикою кримськотатарської кухні. Щоб їх повторити на своїй кухні, вам знадобиться всього три елементи — тісто, фарш і багато олії. Все геніальне просто!

Щоб зробити задачку для вас цікавішою, пропонуємо приготувати чебуреки на пиві. Цей напій замість того, щоб йти у пару до чебурека, тепер стає його частиною.

Інгредієнти 10

Для тіста


  • Борошно пшеничне

    400 г



  • Пиво

    150 мл



  • Яйця

    1 шт.



  • Масло вершкове

    100 г



  • Сіль

    за смаком


  • Олія соняшникова

    400 мл

Для начинки


  • М’ясний фарш

    400 г


  • Цибуля ріпчаста

    1 шт.


  • Сіль

    за смаком


  • Перець чорний мелений

    за смаком

Крок 1/4

Борошно просійте з сіллю, додайте яйце, розтоплене масло, пиво і замісіть круте тісто. Покладіть у холодильник на 30 хвилин.

Крок 2/4

Цибулю очистіть, подрібніть і додайте у фарш разом з сіллю та перцем. Добре перемішайте.

Крок 3/4

Тісто тоненько розкачайте і виріжте кружечки діаметром 10 см. На одну половину кружечка покладіть фарш, накрийте другою половиною і защипайте краї тіста.

Крок 4/4

Добре розігрійте олію і обсмажте чебуреки на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки (десь по 3 хвилини з кожного боку). Викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав лишню олію.

shuba

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Няня с проживанием за границу: основные разновидности

Няня с проживанием за границу – это профессионал, основная ...

Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...