Кримськотатарська кухня багата на страви, які стали частиною нашого повсякденного і святкового меню.
Плов, янтик, долма, шиш-кебаб і чебуреки — для нас це не просто назви, а їжа, що зігріває душу.
І хоч на одну з цих страв — чебуреки — є багато претендентів, вони точно є класикою кримськотатарської кухні. Щоб їх повторити на своїй кухні, вам знадобиться всього три елементи — тісто, фарш і багато олії. Все геніальне просто!
Щоб зробити задачку для вас цікавішою, пропонуємо приготувати чебуреки на пиві. Цей напій замість того, щоб йти у пару до чебурека, тепер стає його частиною.
Інгредієнти 10
Для тіста
-
Борошно пшеничне
400 г
-
Пиво
150 мл
-
Яйця
1 шт.
-
Масло вершкове
100 г
-
Сіль
за смаком
-
Олія соняшникова
400 мл
Для начинки
-
М’ясний фарш
400 г
-
Цибуля ріпчаста
1 шт.
-
Сіль
за смаком
-
Перець чорний мелений
за смаком