Здається, що посмажити яйця може будь-хто, навіть той, хто ніколи не тримав у руках сковороду і лопатку. Але і в цій справі є свої секрети.
Використовуючи цей метод із щільно закритою сковородою, все, що вам потрібно зробити — це розбити яйця і дочекатися, поки вони обсмажаться. Їх не потрібно перевертати — просто накрийте сковороду кришкою і дайте теплу зробити свою роботу. Цей метод є простим способом приготувати ідеальну яєшню з яскраво-жовтим яйцем і без неапетитних грудочок сирого білка.
Для особливого сніданку або бранчу додайте на тарілку нарізані помідори разом із підсмаженим хлібом. Або зробіть тарілку ще більш спокусливою, нарізавши половинку авокадо чи сиру.
Інгредієнти
- Оливкова олія 5 мл
- Яйця 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
1. Обережно розбийте кожне яйце в маленьку миску.
2. Нагрійте олію в сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні. Зменшіть вогонь до мінімуму, а потім по одному влийте яйця в сковороду.
3. Накрийте сковороду кришкою. Готуйте яйця під кришкою приблизно дві з половиною хвилини.
4. Викладіть яйця на тарілку і посипте сіллю та свіжомеленим чорним перцем.