U-News » Шоу-біз » Де зараз Марія Яремчук, яка намагалася повернутися на сцену після довгого мовчання
Всі новини

Де зараз Марія Яремчук, яка намагалася повернутися на сцену після довгого мовчання

У травні 2018 року співачка Марія Яремчук оголосила про завершення кар'єри та припинення творчої діяльності. Проте навесні минулого року вона , взявши участь в ефектній постановці в рамках "Євробачення-2023".

Її поява на масштабному заході активно обговорювалася в мережі, адже таким чином дівчина 31-річна дівчина перервала творче мовчання довжиною у 5 років, пише Апостроф.

Що відомо про життя дочки Назарія Яремчука, чим вона займається зараз та чому пішла зі сцени - читайте далі в матеріалі theLime.

У травні 2023 року Яремчук презентувала пісню під назвою "Щит і меч", яка, як вона розповідала, була написана ще кілька років тому.

"Цій пісні п’ять років. Вона образна та автобіографічна. Втім, слухач може ширше масштабувати смисли, закладені в цій пісні, прочитати її не як особисту історію, а як щось про час, в якому ми живемо. Адже вона про "одну любов на все життя". Це може бути як любов до себе, чи любов до своєї справи, так і любов до рідної країни", - коментувала вона прем'єру пісні.

Саме публікації, пов'язані із виходом треку є одними із крайніх в соцмережах артистки. До цього, також навесні минулого року, вона неоднозначно висловилася про своє довге мовчання та зникнення. Зокрема, у пості зірка порівняла сцену із життям, заявивши, що практично ніхто не знає, "що відбувається за кулісами", у тому числі і "за кулісами душ".

"Сцена - класна алегорія з життям. Мало хто знає, що відбувається за кулісами. Мало хто знає, що відбувається за кулісами душ. Найважливіша сцена - це та, всередині. Серед мільярдів людей, найголовніша зустріч - зустріч з самим собою. І най зачекає цілий світ", - йшлося у дописі виконавиці.

На "Євробаченні-2023", яке у 2023 проходило у британському місті Ліверпуль, Яремчук взяла участь у музичній постановці "Музика єднає покоління". Вона вийшла на сцену разом з репером OTOY та Златою Дзюнькою, представницею нашої країни на дитячому "Євробаченні-2022". Марія заспівала пісню "Родина", автором якої є її батько Назарій Яремчук. Після цієї композиції разом з іншими колегами вона виконала легендарного "Щедрика".

Після новини про припинення кар'єри співачка розповідала, що величезною мірою на це її рішення вплинув страх сцени. Не допомогли навіть консультації з різними психологами та психоаналітиками.

"Я зверталася по допомогу різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати! Звичайно, я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену! У мене починалися панічні атаки, - казала виконавиця, додавши, що кожен вихід на сцену для неї "ставав маленькою смертю". - Коли мене оголошують, я одразу починаю поводитися неприродно, по-ідіотськи".

Окрім появи на "Євробаченні-2023", артистка також перервала довге мовчання в мережі після початку повномасштабної російсько-української війни. На своїй сторінці вона висловила слова підтримки українцям та засудила дії російських окупантів. Також відомо, що у період повномасштабного вторгнення дівчина мешкає у Львові, де продовжує допомагати різноманітним благодійним організаціям. Про порушення мовчання у соцмережах Яремчук висловлювалася у інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Я не маю жодного морального права мовчати. Не маю права не використовувати свою аудиторію, яка в мене була. Я чотири роки не була у соцмережах, але це не має значення, тому що мені болить, - зізнавалася вона. - Для мене важливо говорити з людьми, бути свідомою частиною суспільства".

Наразі ж, як можна побачити, на сторінці виконавиці в Instagram, лише кілька публікацій: дві із них присвячені виходу пісні "Щит і меч", інша - стосується думки співачки про сцену, про що вже згадувалося вище.

Нагадаємо, Марія Яремчук - співачка родом із Чернівців, яка була представницею України на "Євробаченні-2014" з піснею Tick-Tock, посіла 6 місце. Також брала у Національному відборі України на "Євробачення-2013" з піснею Imagine і посіла 5 місце.

Артистка була учасницею "Голосу країни" у 2012 році, де потрапила до команди Олександра Пономарьова та зайняла четверте місце. У квітні 2012 стала єдиним представником України на "Новій хвилі".

У серпні 2012-го на зустрічі з тодішнім прем'єром Миколою Азаровим Марія отримала нагороду "за просування української музики" та заявила про підтримку Партії регіонів під керівництвом тодішнього президента Віктора Януковича. При цьому вона висловилася про аполітичність та патріотизм. Також Яремчук була учасницею концертного туру "Підтримай своїх", який проводився для українських військових.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз
34 082
Проти тромбів і для серця: названий простий, але корисний квітковий чай
33 065
Не "Пасха" і не "куліч": як правильно говорити українською
23 308
Шукає жінку для стосунків без зобов'язань: чоловік залишив на лавці записку й став "героєм"
22 484
Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка
20 867
В Києві сотні чоловіків "штурмують" ТЦК: командування відреагувало на черги
20 331
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
17 021
Лікарі назвали ознаки, які вкажуть на необхідність очистити печінку
16 874
Пасажирка розважила людей у ​​метро танцем на жердині
16 414
Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
15 953
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
15 912
Злодій під час пограбування випав із вентиляційної шахти та "загубив" труси зі штанами – фото
14 492
Більша за машину: у Дніпрі помітили авто, яке везло на даху величезну альтанку
14 326
Експерти розповіли про корисну альтернативу продуктам, які підвищують холестерин
1
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
1
Проти токсинів, для кишечника і серця: названа корисна ранкова каша
0
Лижник розвинув смертельну швидкість, спускаючись задом наперед: наскільки він розігнався (відео)
0
Культовий для молоді 90-х київський кінотеатр Факел отримає нове життя - що з нього хочуть зробити
0
Три знаки зодіаку віддадуться пригодам: гороскоп на тиждень
0
Три знаки зодіаку відкриють нові можливості та реалізують свій потенціал: гороскоп на 2024 рік
0
61-річна Демі Мур з трьома доньками похизувалися фігурами на відпочинку
0
Виганяємо мурах з ділянки: два ефективних методи
0
Українські захисники знищили ворожий міномет разом з БК. ВIДЕО
0
Притягне негатив: який одяг не варто носити, а краще від нього позбутися
0
З сивиною у волоссі: супермодель 90-х Крісті Тарлінгтон вийшла на подіум модного показу
0
Названий продукт, який допоможе позбутися від жиру на животі
0
Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...

Господині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала

Солоне сало мусить бути м’яким, щоб тануло в роті. А таким ...

Буде дуже красиво: 5 незвичайних способів пофарбувати яйця до Великодня

Вже зовсім скоро ми будемо переривати Інтернет у пошуках ...