Всі ми звикли тримати дома невеличкий запас ріпчастої цибулі та за потреби використовувати її для приготування їжі.
Одночасно із цим, у кожного з нас точно виникали моменти, коли зазирнувши у сховок цибулі стає зрозуміло, що овоч більше не придатний для вживання в їжу.
Щоб такого не відбувалось, потрібно вміти правильно зберігати цибулю. Завдяки методу, який опублікував Mirror із посиланням на Меліссу, кулінарну експерту та засновницю Little House Living, це стає реальністю.
Експертка категорично не рекомендує зберігати цибулю у холодильнику. Там вона вбере в себе багато зайвої вологи, завдяки чому пришвидшиться процес гниття. Ідеальним, на думку Мелісси, місцем для зберігання цибулі є ящик, або шафа, де немає великої кількості сонячного світла.
Також місце для зберігання цибулі повинно бути сухим, але не надто теплим. Таким чином цибуля не почне гнити та пускати паростки. Але і надто холодним приміщення бути не повинно, адже тоді цибуля перемерзне та втратить свої властивості. А ще експертка наполягає на тому, щоб цибуля не зберігалась у поліетиленових пакетах.