Здоровий спосіб життя передбачає не тільки регулярні фізичні вправи, обмеження вживання алкоголю, куріння, а й дотримання дієт, що забезпечують баланс поживних речовин в організмі.
Детальніше про це розповідає Час-Дій.
Медичний експерт, дієтологиня Лорен Манакер назвала найкращий суп для зниження рівня холестерину та пропонує ввести в раціон сочевичний суп. Сочевиця вкрай корисна для серця, адже в ній є клітковина та калій. Із цієї причини вживати цю страву рекомендується 2–3 рази на тиждень.
Такий суп забезпечує зниження рівня холестерину. Перевагою домашнього приготування їжі є можливість контролювати окремі інгредієнти.
Суп із сочевиці не має містити продукти переробки м’яса, наприклад, ковбасу. Продукти, отримані із м’яса шляхом переробки, вкрай негативно впливають на організм, підвищуючи рівень холестерину. В такому випадку виникає ризик захворювань серця.
Страва має складатися з овочів, включаючи моркву та капусту, що забезпечить не тільки смакові якості, але й наповнить його поживними речовинами.