Проста страва, яку можна приготувати за 20 хвилин.
Макарони з фаршем
Інгредієнти:
- макарони;
- склянка яловичого фаршу- 450 грамів;
- цибуля - 1 штука;
- зелений перець - 1 штука;
- часник - зубчик;
- порошок чилі - 1 ст. ложка;
- кмин - 1 ст. ложка;
- паприка - 1 чайна ложка;
- пластівці червоного перцю - 0,5 грамів;
- оливкова олія - 3 ст. ложки;
- сіль, перець.
- сир - за смаком
Кількість порцій: 4-5
Як приготувати "Макарони з фаршем та овочами"?
1. У каструлю налийте воду і поставте її на вогонь, додайте трохи солі і доведіть до кипіння.
2. Розігрійте сковороду з оливковою олією та викладіть фарш, розімніть його лопаткою, обсмажте до готовності та приберіть зі сковороди.
3. Наріжте кубиками перець і цибулю, подрібніть часник.
4. Викладіть у каструлю з киплячою водою макарони, відваріть їх до готовності (3-5 хвилин).
5. У сковороду після обсмажування фаршу додайте оливкову олію, що залишилася, і розігрійте, додайте овочі і обсмажуйте всі 5-7 хвилин. 6. Вимкніть вогонь і додайте до сковороди всі спеції, перемішайте.
7. Додайте до овочів раніше обсмажений фарш. Наріжте помідори шматочками і викладіть до фаршу, гасіть 5-7 хвилин на слабкому вогні.
8. Додайте в сковороду відварені макарони і перемішайте, до смаку посоліть і поперчіть. Прогрійте всі кілька хвилин та подавайте до столу.