Акторка Анна Кошмал, яка у березні стала мамою вдруге, розказала про рецепт веганських вафель.
У своєму Instagram 30-річна зірка з сином Михайлом показали, як готували корисний смаколик.
Для приготування знадобиться: пшеничне борошно — 1,5 склянки,рослинне молоко — 1⅓ склянки (Анна обрала бананове),рослинна олія — 3 столові ложки, тростинний цукор — 3 столові ложки,лимонний сік — 1 столова ложка,розпушувач — 1 чайна ложка,сіль — щіпка.
Михайло був відповідальним за тісто.
Для приготування вафель можна обрати будь-яке молоко, однак Анна вирішила робити смаколик з бананового
«Змішайте всі інгредієнти вінчиком або збийте міксером, випікайте!», — пояснила Анна.
Вафлі можна прикрасити ягодами, горіхами та шоколадом.