Рибні консерви стали дуже популярними у воєнний час. З такої риби можна приготувати навіть суп.
Інгредієнти:
- рибні консерви - 500 г.;
- картопля - 500 г.;
- ріпчаста цибуля - 2 шт.;
- морква - 2 шт.;
- крупа - 4 ст. л.;
- сіль, перець, лавровий лист за смаком.
Приготування:
Поставити на плиту каструлю з водою, покласти в воду лавровий лист. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Крупу промити кілька разів і всипати в каструлю.
Варити крупу з картоплею 20 хвилин. Добре підійдуть пшоно, рис, булгур. Обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору і додати в суп. Консерви розім'яти виделкою і додати в суп. Дати настоятися 5 хвилин і вимкнути вогонь.