Урізноманітніть меню оригінальним крабовим салатом із морквою по-корейськи.
Інгредієнти:
- крабові палички (250 г),
- морква по-корейськи (250 г),
- яйця (4 шт.),
- кукурудза (1 банка),
- сіль, перець, майонез, зелень.
Приготування:
Яйця відварюємо вкруту - 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою, щоб вони швидше охололи. Очищаємо від шкаралупи, нарізаємо середнім кубиком.
Крабові палички розморожуємо і також нарізаємо кубиком. Із кукурудзи та моркви по-корейськи зливаємо зайву рідину.
Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо її ножем.
Викладаємо у велику миску всі підготовлені інгредієнти, додаємо сіль та спеції, заправляємо майонезом. Перемішуємо та подаємо до столу.