U-News » Авто-мото » Авто-рекордсмени з надійності які потрапили в топ-8 вживаних моделей
Всі новини

Авто-рекордсмени з надійності які потрапили в топ-8 вживаних моделей

Продажі вживаних автомобілів і популярність програм «сертифікованих вживаних автомобілів» (CPO) продовжують зростати, оскільки мільйони людей усвідомлюють, що доступний вживаний автомобіль не обов’язково повинен бути сміттям. За обмежений бюджет доступна і надійність. Потрібно лише правильно вибрати автомобіль.

Видання Car and Driver наводить рейтинг JD Power , в якому було опитано власників вживаних автомобілів 2017 року випуску в США. Нижче наведені 8 моделей, що набрали найбільше очок, адже до них люди мали найменше претензій. Цей список включає широкий спектр транспортних засобів, від великих седанів до спортивних автомобілів та малих хетчбеків. Ми в MMR.net.ua радо надаємо вам короткі свідчення про кожного учасника американського рейтингу.

  1. BMW 2 series

Дані опитаних в США власників свідчать, що BMW 2-series є найнадійнішим компактним авто преміум-класу 2017 року, випереджаючи хетчбек Audi A3 та седан Acura ILX. Задньопривідна 2-серія, доступна як дводверне купе або кабріолет, пропонувалася в Північній Америці у двох версіях з турбонаддувом: чотирициліндровою 230i та шестициліндровою М240i. BMW також пропонував повний привід і вибір між механічною або автоматичною коробкою передач. БМВ 2-серіяї є одним із найшвидших та найцікавіших автомобілів у цьому списку. Під час тестування Car and Driver машина розганялася з місця до 100 км/год лише за 5,5 с.

  1. Buick Regal

За словами власників, опитаних JD Power, Buick Regal є найнадійнішим середньорозмірним седаном 2017 року, останнього року його випуску. Завдяки чудово налаштованому шасі, розробкою якого (як і всієї машини) займалася європейська фірма Opel, це був найбільш драйверським седаном Buick. Стандартним був 2,4-літровий двигун потужністю 182 к.с. разом із шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, однак ми в mmr.net.ua віддаємо перевагу 2,0-літровому двигуну з турбонаддувом потужністю 260 к.с., який можна поєднати з повним приводом.

Для рестайлінгового Regal була доступна мультимедійна система з великим 8,0-дюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay, Android Auto та вбудований Wi-Fi. Салон Regal затишний і комфортний, але йому не вистачає простору для голови задніх сидінь порівняно з його деякими конкурентами. Найспортивніший Regal, GS, був оснащений 19-дюймовими колесами, гальмами Brembo, спортивною підвіскою та унікальним оздобленням салону.

  1. Ford Mustang

Власники маслкарів відзначають, що Ford Mustang 2017 року випуску надійніший, ніж Chevrolet Camaro і Dodge Challenger такого ж віку. Задньопривідний Mustang пропонувався як елегантне купе або кабріолет з м’яким верхом. Не рахуючи всемогутніх моделей Shelby, обидві були доступні з трьома двигунами на вибір та механічною або автоматичною трансмісією на 6 передач. Базовим двигуном був 3,7-літровий V6 потужністю 300 кінських сил, або ви могли вибрати 2,3-літровий чотирициліндровий мотор EcoBoost із турбонаддувом і потужністю 310 к.с. Топ-версія GT мала 5,0-літровий V8, що видає 435 к.с.

Запущена в 2015 році генерація з незалежною задньою підвіскою потрапила у список Top-10 автомобілі за версією Car and Driver. Ці Мустанги представляють правильне поєднання впізнаваного дизайну, драйверських характеристик та зручності для повсякденної експлуатації.

  1. Hyundai Genesis G80

На думку власників цього великого седана в США, Hyundai Genesis 2017 року є найнадійнішим автомобілем у своєму класі. Для нього було доступно два двигуни, включаючи 420-сильний V8, однак базовий 311-сильний 3,8-літровий V6 був більш популярним. Обидва працювали в парі з чудовою 8-ступеневою автоматичною коробкою передач, а моделі V6 з опціональною системою повного приводу розганялися до 100 км/год за 6,8 с. Була доступна вся необхідна для класу атрибутика, включаючи підігрів сидінь, навігацію, шкіряний салон чи люк. Довгий список активних систем безпеки та засобів допомоги водієві були стандартними, і G80 отримав рейтинг Top Safety Pick+ від Інституту страхування дорожньої безпеки (IIHS) США.

  1. Lexus ES

Lexus має настільки сильну репутацію, що ми в mmr.net.ua не здивовані, що бізнес-седан ES потрапляє в цей список. За словами власників, він надійніший за інші седани високого класу, включаючи BMW 5-ї серії , Mercedes Е-класу та Audi A6. Близький родич великого седану Toyota Avalon (про нього – далі), преміальний ES є найбільш продаваним седаном Lexus за всю історію. У 2017 році для седана пропонувалися дві версії: швидша та потужніша ES 350 та економічніша гібридна ES 300h. ES 350 отримав 3,5-літровий V6 потужністю 270 к.с. і застарілу, але плавну шестиступінчасту автоматичну коробку передач. Під час тестування Car and Driver він розганявся до 100 км / год за 5,8 с. 200-сильний гібрид на дві секунди повільніший, але його економія палива вражає: 4.8 л/100 км у змішаному циклі. Був доступний список активних систем безпеки та засобів допомоги водієві, включаючи автоматичне екстрене гальмування. З додатковими світлодіодними фарами ES 350 отримав рейтинг Top Safety Pick+ від IIHS.

  1. Toyota Avalon

Toyota Avalon це седан високого класу, який обирають ті, хто не бажає «кітчитись» понтами Lexus ES чи Mercedes E-Class. Тут менше лоску чи вишуканості, але разом з тим є усе необхідне для цього класу оснащенням і висока якість виготовлення. І, за словами власників Avalon, це найнадійніший великий чотиридверний седан.

Як ми вже згадували, Avalon поділяє свою платформу та силові агрегати з Lexus ES, тому він оснащений тим же 270-сильним бензиновим V6 або 200-сильною чотирициліндровою гібридною установкою. Ба більше, в салоні Toyota трошки ширша, а багажник має трохи більший, ніж в одноплатформенного Lexus ES. Також  в Avalon немає тієї незручної мультимедійної системи з тачпадом, якою оснащували Lexus тих років – натомість Toyota використовує сенсорний екран.

  1. Mazda MX-5

Якщо ви шукаєте найнадійніший компактний спортивний автомобіль, це він. З 1990 року маленький задньопривідний родстер став одним із найпопулярніших спортивних автомобілів в історії, було випущено понад мільйон екземплярів МХ-5. У 2016 році Mazda представила четверте покоління моделі, і чотири роки поспіль воно входило до списку 10 найкращих автомобілів Car and Driver. У 2017 році під капотом була 155-сильна версія 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна Mazda механічною або автоматичною коробкою передач на 6 швидкостей. Під час тестування розгін з місця до 100 км/год зайняв 6.1 с.

Однак не кожен MX-5 є родстером з м’яким верхом. У 2017 році Mazda представила версію RF, із центральною секцією даху, що зсувається електроприводом, схожою на Porsche 911 Targa. Вона помітно тихіша всередині та більш стійка до поганих погодних умов, але має на пару сантиметрів менше простору для голови. Рівень комплектації Club має жорсткішу підвіску, а моделі з механічною коробкою передач отримали диференціал підвищеного тертя.

  1. Honda Jazz

За словами власників Honda Fit (Jazz для Північної Америки), п’ятидверний хетчбек є найякіснішим і найнадійнішим малим автомобілем 2017 року, випереджаючи такі моделі, як Toyota Yaris і Nissan Versa. За інформацією mmr.net.ua, після останнього повного оновлення в 2015 році, Fit став одним із найприємніших автомобілів у субкомпактному класі.

Хетчбек пропонує багато простору для людей і вантажу завдяки чудовій ергономіці та «чарівному» задньому сидінню, яке як підіймається, так і складається. Під капотом – той самий силовий агрегат, який ви знайдете в Jazz 2020 року – жвавий 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 130 к.с., який поєднується або з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з безступінчастою автоматичною трансмісією (CVT). При чому з АКПП економія палива навіть краща, ніж з «механікою».

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Проти тромбів і для серця: названий простий, але корисний квітковий чай
32 745
Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз
32 289
Названо чотири знаки зодіаку, які з віком стають ще красивішими: ось у чому їх секрет
32 076
Шукає жінку для стосунків без зобов'язань: чоловік залишив на лавці записку й став "героєм"
22 156
Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка
20 169
В Києві сотні чоловіків "штурмують" ТЦК: командування відреагувало на черги
19 938
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
16 809
Лікарі назвали ознаки, які вкажуть на необхідність очистити печінку
16 699
Пасажирка розважила людей у ​​метро танцем на жердині
16 241
Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
15 716
Злодій під час пограбування випав із вентиляційної шахти та "загубив" труси зі штанами – фото
14 296
Більша за машину: у Дніпрі помітили авто, яке везло на даху величезну альтанку
14 250
“Шкідливий” продукт назвали простим засобом для довголіття
12 209
Китай робить війну в Україні вічною – заява держсекретаря США Блінкена
0
Головнокомандувач ЗСУ розкрив кадри ударів по ворожій армії в Донецькій та Запорізькій областях
0
ЗСУ показали бойове застосування високоточних керованих авіабомб
0
98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного
0
Думав, що це шахраї: чоловік ігнорував дзвінки про виграш понад 1 млн у лотерею
0
В Італії сфотографували рідкісний Aston Martin на українських номерах
0
Єва Лонгорія заради порятунку сина вирішила попрощатися з Голлівудом
0
Жерара Депардьє затримали в Парижі через численні звинувачення в сексуальному насиллі
0
У блакитному та червоному кольорі: красива Дженніфер Гарнер на червоній доріжці церемонії
0
Студентка з Великобританії придумала геніальний лайфхак, який допоможе заспокоїти собаку під час феєрверку
0
Які машини краще не купувати: названо “чорний список” проблемних ознак
0
Чому в дизельних двигунах споживання палива менше, ніж у бензинових
0
Відродження легенди. Mazda 6 повернеться на ринок у вигляді електрокара і гібрида
0
Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...

Господині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала

Солоне сало мусить бути м’яким, щоб тануло в роті. А таким ...

Буде дуже красиво: 5 незвичайних способів пофарбувати яйця до Великодня

Вже зовсім скоро ми будемо переривати Інтернет у пошуках ...