U-News » Про все » Як правильно солити страви: корисні поради для найкращих господинь
Всі новини

Як правильно солити страви: корисні поради для найкращих господинь

Аби приготована вами страва вийшла по-справжньому смачною, необхідно знати, який час найкраще підходить для її соління.

М’ясний бульйон — за 20 хвилин до готовності.

Рибний бульйон — після зняття накипу.

Тушені овочі — за 5-7 хвилин до готовності.

Стейк — після обсмажування з однієї сторони, перевернути й посолити.

Відварене, тушене м’ясо — за 5-10 хвилин до готовності.

Відварена картопля — через 5-7 хвилин після закипання.

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Няня с проживанием за границу: основные разновидности

Няня с проживанием за границу – это профессионал, основная ...

Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...