U-News » Про все » Омлет без сковорідки: виходить дуже пухким та ніжним
Всі новини

Омлет без сковорідки: виходить дуже пухким та ніжним

Ідеальний омлет має бути пухким та ніжним. Але на звичайній сковорідці страва не завжди виходить такою. Тому варто скористатись іншою цікавою ідеєю.

Ідея приготування пухкого омлету без сковорідки опублікована на сторінці cook_enjoying в Insragram.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.

  • молоко – 100 г

  • сіль/спеції

  • твердий сир (за бажанням) – 10-15 г

Спосіб приготування:

1. Яйця, молоко, сіль та спеції змішати.

2. Форму змастити вершковим маслом.

3. Викласти яєчну суміш.

4. За бажанням посипати сиром.

5. Запікати в духовці за температури 200 градусів 25-30 хвилин.

6. Або 4-5 хвилин у мікрохвильовці.

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...

Астрологи назвали найбільших безвідповідальних знаків Зодіаку

На жаль, деякі люди так і залишаються у своєму мисленні ...